Fasole De Supă Savuroasă

Fasole De Supă Savuroasă
Supa de fasole cimbru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, fasole pinto, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un curs principal ieftin pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Fasole De Supă Savuroasă, Fasole Verde Savuroasă, și Fasole Verde Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgere.
3
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa, ardeiul și usturoiul; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă fasolea, 7 căni de apă și frunzele de dafin; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă sarea. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se ia de pe foc; se amestecă parțial fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista