Fasole De Supă Savuroasă
Supa de fasole cimbru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, fasole pinto, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un curs principal ieftin pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Fasole De Supă Savuroasă, Fasole Verde Savuroasă, și Fasole Verde Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul și usturoiul; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă fasolea, 7 căni de apă și frunzele de dafin; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă sarea. Aruncați frunzele de dafin.
Se ia de pe foc; se amestecă parțial fasolea.