Fasole De Supă Savuroasă

Fasole De Supă Savuroasă
Supa de fasole cimbru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, fasole pinto, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un curs principal ieftin pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Fasole De Supă Savuroasă, Fasole Verde Savuroasă, și Fasole Verde Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere.
3
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați ceapa, ardeiul și usturoiul; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă fasolea, 7 căni de apă și frunzele de dafin; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă sarea. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se ia de pe foc; se amestecă parțial fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista