Fasole de ceară, piper prăjit și salată de roșii cu brânză de capră

Fasole de ceară, piper prăjit și salată de roșii cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 63 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, brânză de capră, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de roșii cu brânză de capră și piper prăjit, Ardei roșu prăjit-Pizza cu roșii cu brânză de capră, busuioc și ulei de Chili roșu, și ardei roșu prăjit și bruschetta de roșii uscate la soare cu piure prăjit de nuci de pin și brânză de capră gremolata.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei gras, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe jumătățile de ardei 10 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se taie fâșii.
Aduceți 2 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați fasole; gatiti 4 minute sau pana cand fasolea este crocanta.
Se scurge; se pune într-un castron mare.
Adăugați fâșii de ardei gras, roșii, ceapă și pătrunjel; aruncați pentru a combina.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, oțet de cidru și ingredientele rămase, cu excepția brânzei de capră, amestecând cu un tel.
Stropiți peste salată; aruncați ușor pentru a combina.
Se presară cu brânză de capră.