Fasole De Arțar

Fasole De Arțar
Maple coapte fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 217 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați foarte multă apă, oțet de cidru, varietate de mazăre bleumarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fasole De Arțar, Fasole De Arțar, și Fasole De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Umpleți un vas cu fasole și suficientă apă rece pentru a le acoperi. Aduceți apa la fierbere și fierbeți fasolea timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți apa și rezervați-o pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați 4 cuburi de porc de sare și jumătate din ceapă pe fundul vasului de fasole. Umpleți vasul 3/4 plin cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați Goop-ul de fasole. Umpleți restul vasului cu apa rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Așezați cuburile rămase de carne de porc sărată și ceapă deasupra fasolei. Acoperiți mai întâi cu un strat de folie de plastic, apoi cu un strat de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Coaceți în cuptor timp de 10 ore. Verificați fasolea în acel moment, suflând pe ele pentru a vedea dacă pielea se desprinde înapoi. Dacă da, sunt terminate. Timpul va varia în funcție de cuptorul dvs. și de cât timp au fost fierte fasolea la început. Timpul de gătire ar putea crește până la 12 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Într-un castron mare sau o cratiță de dimensiuni medii, amestecați apa fierbinte cu zaharurile și melasa pentru a dizolva zaharurile. Apoi amestecați toate ingredientele rămase. Retrase din circuitul agricol pentru utilizare în
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Fasole La Cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista