Fasole de afine-supă de legume cu Pesto

Fasole de afine-supă de legume cu Pesto
Supa de fasole de afine-legume cu Pesto necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 198 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, cățel de usturoi, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Swanson supă de fasole de legume de iarnă de iarnă cu Pesto, Supă De Legume De Primăvară Cu Pesto, și Supă de legume de primăvară cu Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pesto, aruncați nuci de pin și cățel de usturoi prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei; pulsează de 3 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați frunze de busuioc, brânză și o picătură de sare; procesați 30 de secunde sau până când se toacă fin, răzuind părțile laterale ale bolului o dată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru a pregăti supa, sortați și spălați fasolea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați prazul, morcovul și 1 cățel de usturoi tocat în tigaie; saut 4 minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 4 căni de apă și fasole de afine; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De AfineFasole De Afine
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Adăugați dovlecei, dovlecei și roșii în tigaie; fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se amestecă 1/2 linguriță sare și piper. Polonic 1 1/4 cani supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu 1 1/4 lingurite pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista