Supa de fasole de afine-legume cu Pesto necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 198 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, cățel de usturoi, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Swanson supă de fasole de legume de iarnă de iarnă cu Pesto, Supă De Legume De Primăvară Cu Pesto, și Supă de legume de primăvară cu Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pesto, aruncați nuci de pin și cățel de usturoi prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei; pulsează de 3 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați frunze de busuioc, brânză și o picătură de sare; procesați 30 de secunde sau până când se toacă fin, răzuind părțile laterale ale bolului o dată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru a pregăti supa, sortați și spălați fasolea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați prazul, morcovul și 1 cățel de usturoi tocat în tigaie; saut 4 minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Mărar Proaspăt, Smuls
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați 4 căni de apă și fasole de afine; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Afine
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Adăugați dovlecei, dovlecei și roșii în tigaie; fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Se amestecă 1/2 linguriță sare și piper. Polonic 1 1/4 cani supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu 1 1/4 lingurite pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată