Fasole cu roșii și hamsii
Fasolea cu roșii și hamsii este un fel principal care servește 4. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 484 calorii. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ceapă de primăvară, hamsie, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 99%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hamsii, Roșii Și Fasole Verde Cuscus, Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole), și Conopidă, hamsii și roșii.
Instrucțiuni
Albiți fasolea decojită în apă clocotită timp de 1 minut.
Se scurge într-o sită și se ține sub apă rece pentru a le răci rapid.
Scurgeți din nou și îndepărtați pielea tare exterioară faceți o tăietură în vârfuri și scoateți fasolea.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă până când este foarte fierbinte, adăugați roșiile și sotati la foc mare până când sucurile încep să curgă și să se caramelizeze. Sfat în ceapa de primăvară și usturoi și gătiți la foc mediu timp de 1-2 minute până când ceapa începe să se înmoaie și usturoiul începe să devină auriu. Acum adăugați fasolea și sotati timp de 1-2 minute până când se încălzește. Se amestecă hamsiile pentru a se rupe, se condimentează după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat, apoi se amestecă maghiranul sau pătrunjelul și se servește.