Fasole cu Pancetta și ceapă caramelizată
Fasolea cu Pancettan și ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 203 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fasole de afine, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Cu Pancettan Și Ceapă Caramelizată, Fasole verde cu Pancettan și ceapă roșie, și Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați uleiul și pancetta și gătiți la foc mic până când sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute.
Scurgeți pancetta pe un prosop de hârtie și rezervați. În aceeași tigaie, gătiți ceapa la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute. Înclinați tigaia pentru a îndepărta excesul de grăsime; adăugați fasole, frunze de dafin și 2 1/2 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Se adaugă pancetta și se condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se servește cald sau la temperatura camerei.