Fasole cu Pancetta și ceapă caramelizată

Fasole cu Pancetta și ceapă caramelizată
Fasolea cu Pancettan și ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 203 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fasole de afine, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Cu Pancettan Și Ceapă Caramelizată, Fasole verde cu Pancettan și ceapă roșie, și Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați uleiul și pancetta și gătiți la foc mic până când sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți pancetta pe un prosop de hârtie și rezervați. În aceeași tigaie, gătiți ceapa la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute. Înclinați tigaia pentru a îndepărta excesul de grăsime; adăugați fasole, frunze de dafin și 2 1/2 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se adaugă pancetta și se condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista