Fasole coaptă cu arțar

Fasole coaptă cu arțar
Fasolea la cuptor cu arțar necesită aproximativ 7 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 358 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 8 porții și costă 1,3 dolari per porție. 8 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Foodnetwork. Merge bine ca garnitură. Dacă ai la îndemână apă, zahăr brun, bacon și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 42% . Acest scor este solid. Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans și The Best Baked Beans sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-un bol mare și acoperiți-o cu apă rece pe o grosime de 2,5 cm, apoi cu folie alimentară. Dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi scurgeți-o din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Puneți fasolea într-o oală mare cu 2 litri de apă, ceapa, foaia de dafin și boabele de piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 50 de minute sau până se înmoaie. Un test bun este să luați mai multe fasole într-o lingură și să suflați peste ele: dacă pielița începe să se decojească, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți fasolea, păstrând lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Într-o cratiță mică, amestecați siropul de arțar, zahărul brun, ketchup-ul, pasta de chili, ghimbirul, sarea și 1 1/2 căni de lichid de gătit, păstrând în continuare lichidul rămas. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mediu timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Transferați fasolea într-o oală olandeză medie sau într-o oală pentru fasole. Îndepărtați jumătate din slănină în fasole și puneți restul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Toarnă sosul de sirop de arțar peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Puneți capacul deasupra și coaceți timp de 6 până la 8 ore. Verificați ocazional; dacă fasolea este prea uscată, adăugați încă 1/2 cană din lichidul de fierbere. Dacă doriți, puteți scoate capacul în ultimele 30 de minute pentru a îngroșa sosul. Aruncați foaia de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista