Fasole coaptă cu arțar

Fasole coaptă cu arțar
Fasolea la cuptor cu arțar necesită aproximativ 7 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 358 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 8 porții și costă 1,3 dolari per porție. 8 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Foodnetwork. Merge bine ca garnitură. Dacă ai la îndemână apă, zahăr brun, bacon și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 42% . Acest scor este solid. Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans și The Best Baked Beans sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-un bol mare și acoperiți-o cu apă rece pe o grosime de 2,5 cm, apoi cu folie alimentară. Dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi scurgeți-o din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Puneți fasolea într-o oală mare cu 2 litri de apă, ceapa, foaia de dafin și boabele de piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 50 de minute sau până se înmoaie. Un test bun este să luați mai multe fasole într-o lingură și să suflați peste ele: dacă pielița începe să se decojească, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți fasolea, păstrând lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-o cratiță mică, amestecați siropul de arțar, zahărul brun, ketchup-ul, pasta de chili, ghimbirul, sarea și 1 1/2 căni de lichid de gătit, păstrând în continuare lichidul rămas. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mediu timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Transferați fasolea într-o oală olandeză medie sau într-o oală pentru fasole. Îndepărtați jumătate din slănină în fasole și puneți restul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Toarnă sosul de sirop de arțar peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Puneți capacul deasupra și coaceți timp de 6 până la 8 ore. Verificați ocazional; dacă fasolea este prea uscată, adăugați încă 1/2 cană din lichidul de fierbere. Dacă doriți, puteți scoate capacul în ultimele 30 de minute pentru a îngroșa sosul. Aruncați foaia de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista