Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Coptă consistentă. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 18 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 317 calorii. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, sos de grătar cu miere, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Coaptă Consistentă, Fasole Coaptă Consistentă, și Fasole Coaptă Consistentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transfer la un 5-qt. Cuptor olandez. Se amestecă ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se acoperă și se coace la 350 km.1 oră sau până se încălzește.