Fasole Coapte De Modă Veche

Fasole Coapte De Modă Veche
Fasole coapte de modă veche este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 283 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână slănină crocantă, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Fasole Coapte De Modă Veche, Fasole De Modă Veche, și Fasole Coapte De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Aduceți 10 căni de apă și fasole marină la fiert într-o oală mare; gătiți la fierbere timp de 2 minute. Amestecați slănina, ceapa, zahărul brun, melasa și sarea în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Fasole MarinăFasole Marină
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Turnați cu grijă amestecul într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Gatiti la inaltime, amestecand ocazional, timp de 4 ore.
4
Se amestecă 3 căni de apă în amestec. Continuați să gătiți până când fasolea este fragedă, aproximativ 2 ore 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista