Fasole Cannellini și ton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea Cannellini și Tunan. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 490 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ton, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Ton Cu Fasole Cannellini, Ton, Fasole Cannellini Și Măsline Negre, și Salată italiană tocată cu ton, anghinare și fasole Cannellini {2500 USD cadou!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea și puneți-o într-un castron cu apă rece pentru a acoperi. Se lasă deoparte 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 135°.
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o caserolă ignifugă. Puneți jumătățile de ceapă cu căței întregi și îngropați-le în caserolă cu usturoi, cimbru și salvie.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu inch și acoperiți.
Puneți caserola la foc mic și aduceți conținutul la foc mic.
Se ia de pe foc și se introduce în cuptor.
Coaceți până când fasolea este fragedă, dar nu moale, aproximativ 45 de minute. (Verificați după 15 minute pentru a vă asigura că lichidul fierbe și este încă peste nivelul boabelor, adăugând apă clocotită, dacă este necesar.) Condimentați cu fulgii de sare, piper și piper. Se lasă deoparte, neacoperit, până se răcește. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Când este gata de servit, scoateți ceapa, usturoiul și ierburile. Îndoiți uleiul și tonul scurs.
Se servește la temperatura camerei, presărată cu pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;