Fasole Cannellini, ceapă roșie și salată de rucola
Cannellini fasole, ceapa rosie, si salata rucola este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 304 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți macină piper, ceapa, frunze de busuioc mână, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Salată de fasole Cannellini, roșii cherry și ceapă roșie, Fasole Cannellini, Pătrunjel, Roșii, Salată De Ceapă Roșie, și Mușchi de vită cu crustă de muștar cu rucola, ceapă roșie și salată de fasole de ceară.
Instrucțiuni
Goliți conservele de fasole într-un colizor și clătiți-le scurt sub apă rece.
Scurgeți bine și goliți strecurătorul într-un bol mare de servire. Aruncați fasolea împreună cu ceapa roșie și rucola. Agitați uleiul de măsline, oțetul, busuiocul tocat, sarea și piperul într-un recipient sigilabil până când sarea este dizolvată.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă bine. Cel mai bine este să faceți și să îmbrăcați salata cu aproximativ o oră înainte de a o servi.
Lăsați-l să stea la temperatura camerei, aruncând de fiecare dată când vă gândiți la asta. Chiar înainte de servire, reglați condimentele cu sare și piper, după gust. ;