Fasole Baby Lima și porumb în cremă de arpagic
Baby Lima fasole și porumb în cremă de arpagic este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 241 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, sare, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole Lima Pentru Bebeluși Înăbușită, Cod crocant cu fasole Lima, Crab și porumb, și Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Transferați slănina cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi gătiți ceapa și ardeiul gras în grăsime în tigaie la foc moderat, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Adăugați fasole lima, porumb, apă, sare și piper, apoi fierbeți, acoperite, până când legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați smântână, apoi fierbeți, neacoperit, până când lichidul este redus la jumătate, 7 până la 10 minute. Se amestecă ierburile și sarea după gust.
Se servește presărat cu slănină.