Fasole albă și Prosciutto Crostini cu salvie
Fasole albă și Crostini Prosciutto cu salvie necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 130 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole cannellini, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Kale, Fasole Albă Și Prosciutto Crostini, Fasole albă cu Prosciutto și salvie, și Gougeres de Cheddar alb, pulpă de mere, Prosciutto și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie combinați cei 3 căței de usturoi zdrobiți, prosciutto, ardei roșu zdrobit și 3 cutii de fasole.
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și piure până se omogenizează. Dacă amestecul pare prea gros, adăugați mai mult ulei de măsline; amestecul trebuie să fie destul de slăbit. Gust pentru a vedea dacă amestecul are nevoie de sare (probabil că va).
Adăugați restul de fasole și puls pentru a combina (amestecul trebuie să fie puțin grosier). Gustă din nou pentru a vedea dacă are nevoie de sare. Ar trebui să fie cremoasă și puțin groasă și foarte bine aromată.
Scoateți din robotul de bucătărie într-un castron mare și rezervați la temperatura camerei.
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Grătați feliile de baghetă pe ambele părți pe tigaia preîncălzită. Când pâinea arată ușor carbonizată și este crocantă, îndepărtați-le și frecați fiecare crostini cu căței de usturoi crud.
Topiți fiecare pâine prăjită cu un schmear mare din piureul de fasole și o picătură de ulei de măsline.
Garnisiți cu salvie și aranjați platourile de servire pentru a servi. Bravissimo!