Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent

Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent
Fasolea albă de roșii și ierburi gătite lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 287 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, apă, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent, Orez cu plante de roșii cu fasole albă și spanac, și Friptură gătită lent cu sos cremos de plante.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte (8 până la 12 ore) în apă pentru a acoperi cu 2 inci sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos), apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Aduceți fasolea, apa (6 căni), morcovul, ceapa și crenguțele de ierburi la foc mic într-o oală grea de 4 litri, apoi fierbeți, parțial acoperită, până când fasolea este al dente, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sare kosher, apoi continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, încă 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ulei și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați usturoiul, sarea kosher și 1/4 linguriță de piper și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Adăugați roșii, roșii pur și cimbru și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1
Aruncați crenguțele de morcovi și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Scurgeți fasolea într-o sită așezată peste un castron, rezervând lichid de gătit și readuceți fasolea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați sos de roșii și 1 1/2 căni de lichid de gătit fasole și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1
* Pentru a înmuia rapid fasolea, acoperiți cu apă cu 2 inci într-o cratiță grea de 3 litri și aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
3
Scurgeți, aruncând apă.* Vasul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit. Subțire cu apă, dacă este necesar, în timp ce reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista