Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent

Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent
Fasolea albă de roșii și ierburi gătite lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 287 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, apă, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent, Orez cu plante de roșii cu fasole albă și spanac, și Friptură gătită lent cu sos cremos de plante.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte (8 până la 12 ore) în apă pentru a acoperi cu 2 inci sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos), apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Aduceți fasolea, apa (6 căni), morcovul, ceapa și crenguțele de ierburi la foc mic într-o oală grea de 4 litri, apoi fierbeți, parțial acoperită, până când fasolea este al dente, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sare kosher, apoi continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, încă 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ulei și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, sarea kosher și 1/4 linguriță de piper și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Adăugați roșii, roșii pur și cimbru și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Aruncați crenguțele de morcovi și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți fasolea într-o sită așezată peste un castron, rezervând lichid de gătit și readuceți fasolea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sos de roșii și 1 1/2 căni de lichid de gătit fasole și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1
* Pentru a înmuia rapid fasolea, acoperiți cu apă cu 2 inci într-o cratiță grea de 3 litri și aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
3
Scurgeți, aruncând apă.* Vasul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit. Subțire cu apă, dacă este necesar, în timp ce reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista