Fasole albă cu roșii prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea albă cu roșii prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Penne cu roșii prăjite, usturoi și fasole albă, Ulei de măsline-roșii prăjite și fenicul cu fasole albă, și Ulei de măsline roșii prăjite și fenicul cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într-un castron și înmuiați la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Se curăță ceapa în apă clocotită cu sare, 1 minut, apoi se scurge și se curăță.
Acoperiți fasolea cu apă rece cu aproximativ 1 inch într - o oală de 5 până la 6 litri și aduceți la fierbere.
Adăugați ceapa și fierbeți, parțial acoperit, degresând spuma după cum este necesar, până când fasolea și ceapa sunt fragede, 40 de minute până la 1 oră. Se amestecă sarea și se lasă să stea (în lichidul de gătit), neacoperit.
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Aruncați jumătățile de roșii și roșiile cherry cu sare, zahăr și ulei într-un vas de copt superficial de 3 litri, apoi aranjați jumătățile de roșii tăiate în sus. Roșii prăjite, neacoperite, până când roșiile mari sunt foarte fragede, cu pete maronii și roșiile cherry se destramă, 35 până la 50 de minute.
Transferați fasolea caldă și ceapa cu o lingură pliată într-un platou mare și adânc. Aranjați roșiile decorativ deasupra fasolei și turnați sucuri de roșii deasupra.
Se presară cu frunze de busuioc.
* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în lichid, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți în lichid la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, înainte de asamblarea vasului. * Pentru a înmuia rapid fasolea, acoperiți fasolea uscată cu triplul volumului de apă rece într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere și se fierbe, neacoperit, la foc moderat 2 minute.
Scoateți din căldură și înmuiați fasolea 1 oră. * Roșiile pot fi prăjite cu 2 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei. Reîncălziți, acoperit cu folie, în cuptorul de 350 de metri până la încălzire, 15 până la 20 de minute.* Disponibil pe piețele italiene și piețele de produse de specialitate.