Fasole albă cu aragaz lent cu roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea albă cu aragaz lent cu roșii uscate la soare. Această rețetă servește 1 și costă 4,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 1523 calorii, 86G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți roșii uscate la soare în ulei de măsline, fasole nordică grozavă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Minestrone cu roșii uscate la soare și fasole albă, și Cozi De Miel Cu Fasole Albă Și Roșii Uscate La Soare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele împreună, cu excepția roșiilor și măslinelor, în aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mare 4 până la 5 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Se amestecă roșiile și măslinele. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.