Fasole afumată cu melasă de rodie este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 176 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, roșii conservate, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Ricotta la cuptor cu coriandru cu melasă de rodie, Melasă Fasole La Cuptor, și Toate Melasele Americane De Fasole Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa; sotati 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați ketchup și următoarele 9 ingrediente (prin roșii) la tigaie; amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați fasolea, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Se toarnă într-un vas de copt de 11 x 7 inci ușor acoperit cu spray de gătit.