Fasole Afumată Cu Aragaz
Fasolea afumată cu aragaz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 172 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 2 și costă 61 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos de grătar afumat cu hickory gros și picant, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Afumată Cu Aragaz, Aragaz-Top Smoky Chicken & Anghinare Dip, și Fasole la cuptor.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Scoateți slănina din cratiță, lăsând picături în tigaie. Gătiți ardeiul gras în picături de slănină, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă fasolea, roșiile, sosul de grătar și slănina. Gatiti pana se incalzeste bine.