Farro Risotto cu ciuperci

Farro Risotto cu ciuperci
Farro Risotto cu ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 290 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cimbru, ciorbă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Farro cu ciuperci prăjite, Risotto Farro cu ciuperci sălbatice și sparanghel, și Risotto maro ale Farro cu ciuperci prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile uscate într-un castron mediu; acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Tăiați gros ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Aduceți bulionul de ciuperci la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați stocul cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați farro și ceapa; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
CeapăCeapă
7
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați ciuperci rehidratate, ciuperci cremini și 1/2 linguriță sare; saut 5 minute sau până când ciupercile cremini sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
9
Adăugați vin și cimbru; gătiți până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
VinVin
10
Adăugați 1/2 cană de stoc la amestecul farro; gatiti la foc mediu 4 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
StocStoc
11
Adăugați 4 1/2 căni de stoc, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 40 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
12
Adăugați 1/4 linguriță de sare rămasă, 1/2 cană de brânză, brânză, pătrunjel și piper; se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
StocStoc
SareSare
13
Notă de vin: îmi place gândul de a servi un vin spumant cu Risotto Farro cu ciuperci-bulele se potrivesc cu textura bobului. Prosecco a devenit un aperitiv popular, dar acest Soligo Prosecco ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
CiuperciCiuperci
AperitivAperitiv
FarroFarro
BoabeBoabe
VinVin
14
este mai plin de corp decât majoritatea, așa că se ridică bine la mâncare. Cu aromele sale vibrante de fructe de piatră, contrastează plăcut cu caracterul pământesc al ciupercilor care domină acest fel de mâncare. -- Gary Vaynerchuck
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
FructeFructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista