Farro, Radicchio Și Salată De Sfeclă Prăjită

Farro, Radicchio Și Salată De Sfeclă Prăjită
Farro, Radicchio și salata de sfeclă prăjită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 429 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 8 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Bon Appetit. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oțet de vin, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Farro, Radicchio și salată de sfeclă prăjită, Salată de sfeclă prăjită și Radicchio, și Salată De Rucola De Sfeclă Prăjită Farro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați sfecla într-un singur strat într-un vas de copt de 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Stropiți cu ulei vegetal. Acoperiți cu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Mișto. Tăiați sfecla; coaja. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Gatiti farro intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
FarroFarro
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Scurgere.
4
Se transferă într-un castron mare. Se amestecă 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de oțet și usturoi în farro fierbinte. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Tăiați fiecare sfeclă în 6 până la 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Adăugați sfeclă, radicchio, ceapă și pătrunjel la farro; aruncați pentru a încorpora uniform. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
FarroFarro
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Bateți 2 linguri de ulei de măsline și 3 linguri de oțet într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Stropiți peste salată.
9
Adăugați brânză feta; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista