Farro, Radicchio Și Salată De Sfeclă Prăjită
Farro, Radicchio și salata de sfeclă prăjită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 429 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 8 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Bon Appetit. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oțet de vin, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Farro, Radicchio și salată de sfeclă prăjită, Salată de sfeclă prăjită și Radicchio, și Salată De Rucola De Sfeclă Prăjită Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați sfecla într-un singur strat într-un vas de copt de 8x8x2 inci.
Stropiți cu ulei vegetal. Acoperiți cu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Mișto. Tăiați sfecla; coaja. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Gatiti farro intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 20 de minute.
Se transferă într-un castron mare. Se amestecă 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de oțet și usturoi în farro fierbinte. Se răcește la temperatura camerei.
Tăiați fiecare sfeclă în 6 până la 8 pene.
Adăugați sfeclă, radicchio, ceapă și pătrunjel la farro; aruncați pentru a încorpora uniform. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Bateți 2 linguri de ulei de măsline și 3 linguri de oțet într-un castron mic.
Adăugați brânză feta; aruncați pentru a acoperi.