Farro, Radicchio și salată de sfeclă prăjită

Farro, Radicchio și salata de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 8. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei vegetal, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Farro, Radicchio și salată de sfeclă prăjită, Salată de sfeclă prăjită și Radicchio, și Salată De Rucola De Sfeclă Prăjită Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Aranjați sfecla într-un singur strat în vas de copt de 8 x 8 x 2 inci.
Stropiți cu ulei vegetal. Acoperiți cu folieși prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Mișto. Tăiați sfecla; coaja. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Gatiti farro intr-o cratita mare defierbere cu apa sarata pana se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 20 de minute.
Se transferă într-un castron mare. Se amestecă 2 linguriulei de măsline, 1 lingură de oțet și usturoiîn farro fierbinte. Se răcește la temperatura camerei.
Tăiați fiecare sfeclă în 6 până la 8 pene.
Adăugați sfeclă, radicchio, ceapă și pătrunjel la farro;aruncați pentru a încorpora uniform. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Bateti 2 linguri de ulei de măsline și 3linguri de oțet într-un castron mic.
Adăugați brânză feta; aruncați pentru a acoperi.
Orice tip de sfeclă (Chioggia roșie,aurie, cu dungi roșii și albe)ar fi grozav în această salată. Pentru a evitamâinile pătate, purtați mănuși de plastic când curățați sfecla de culoare închisă.
Această rețetă necesită semipearledfarro, o versiune a cerealelor care nu necesită înmuiere înainte de a fi gătită.Dacă utilizați farro obișnuit, asigurați-vă că planațiînainte. Va trebui să se înmoaie peste noapte. Farrois disponibil la magazinele de alimente de specialitate, magazinele naturalfoods și piețele italiene.