Farro cu sparanghel, alune și Kale acoperite cu ciuperci prăjite
Farro cu sparanghel, alune și Kale acoperit cu ciuperci prăjite este un vegan farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 396 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 14 fani. Dacă aveți șalotă, farro, sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Spaghete Farro cu ciuperci și alune, Salată de iarnă de citrice și avocado Kale cu Farro și alune, și Cartofi prăjiți, ciuperci, ceapă și sparanghel acoperite cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți o oală cu apă la fiert, sareți apa și gătiți farro-ul la licitație, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, aruncați ciupercile cu aproximativ 1/4 cană EVOO sau doar suficient pentru a acoperi ușor, apoi condimentați cu cimbru. Prăjiți la profund parfumat și maro. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
5
În timp ce ciupercile sunt la cuptor, încălziți aproximativ 2 linguri EVOO, 2 rotații ale tigaiei, într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați usturoiul, șalotele și sparanghelul și gătiți pentru a fi fragede crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Se adaugă varza și se ofilesc, se condimentează cu sare și piper și nucșoară după gust. Degajează cu sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Kale
8
Prăjiți nucile într-o tigaie mică până se rumenesc și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scurgeți faro-ul și combinați-l cu legumele. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Farro poate fi servit la temperatura camerei sau reîncălzit într-un cuptor cu microunde sau tigaie. Depozitați nucile prăjite într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți ciupercile într-o tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Farro
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Serviți farro și legumele presărate cu nuci, puțin suc de lămâie și deasupra cu ciuperci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Farro
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
11
Alternativ, farro poate fi servit ca salată rece, iar ciupercile pot fi prăjite în noaptea în care doriți să o serviți. Dacă farro rece este prea uscat, îmbrăcați-vă cu oțet de sherry sau suc de lămâie și mai mult EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Pentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Farro
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire