Farro cu sparanghel, alune și Kale acoperite cu ciuperci prăjite

Farro cu sparanghel, alune și Kale acoperite cu ciuperci prăjite
Farro cu sparanghel, alune și Kale acoperit cu ciuperci prăjite este un vegan farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 396 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 14 fani. Dacă aveți șalotă, farro, sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Spaghete Farro cu ciuperci și alune, Salată de iarnă de citrice și avocado Kale cu Farro și alune, și Cartofi prăjiți, ciuperci, ceapă și sparanghel acoperite cu parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Aduceți o oală cu apă la fiert, sareți apa și gătiți farro-ul la licitație, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, aruncați ciupercile cu aproximativ 1/4 cană EVOO sau doar suficient pentru a acoperi ușor, apoi condimentați cu cimbru. Prăjiți la profund parfumat și maro. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
YukonYukon
5
În timp ce ciupercile sunt la cuptor, încălziți aproximativ 2 linguri EVOO, 2 rotații ale tigaiei, într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați usturoiul, șalotele și sparanghelul și gătiți pentru a fi fragede crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Se adaugă varza și se ofilesc, se condimentează cu sare și piper și nucșoară după gust. Degajează cu sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
KaleKale
8
Prăjiți nucile într-o tigaie mică până se rumenesc și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scurgeți faro-ul și combinați-l cu legumele. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Farro poate fi servit la temperatura camerei sau reîncălzit într-un cuptor cu microunde sau tigaie. Depozitați nucile prăjite într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți ciupercile într-o tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
FarroFarro
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți farro și legumele presărate cu nuci, puțin suc de lămâie și deasupra cu ciuperci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
FarroFarro
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
11
Alternativ, farro poate fi servit ca salată rece, iar ciupercile pot fi prăjite în noaptea în care doriți să o serviți. Dacă farro rece este prea uscat, îmbrăcați-vă cu oțet de sherry sau suc de lămâie și mai mult EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
FarroFarro
YukonYukon
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista