Farls De Cartofi Irlandezi
Farls cartofi irlandezi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 149 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 31 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. 256 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Soda Farls, Suc De Casă Farls, Morcov & Ouă, și Plăcintă Cu Cartofi Irlandezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală, acoperiți cartofii cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe la foc mediu-mare până când centrul cartofilor este fraged atunci când este înțepat cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Opriți căldura.
Scurgeți, întoarceți cartofii în oală și lăsați să se usuce complet la căldura rămasă. Mash cu un masher de cartofi până la neted.
Puneți piureul cald de cartofi într-un bol mediu. Se amestecă făina, sarea și untul topit.
Se amestecă ușor până se formează aluatul.
Pe o suprafață bine făinată, frământați ușor aluatul. Aluatul va fi lipicios. Utilizați un sucitor presărat cu făină pentru a aplatiza într-un cerc de 9 inch aproximativ 1/4 inch grosime.
Tăiați în sferturi folosind un cuțit cu făină.
Presărați puțină făină în baza tigaiei și gătiți farls timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform. Condimentează cu puțină sare și servește imediat.