Farinata cu salvie, măsline și ceapă

Farinata cu salvie, măsline și ceapă
Nevoie de o farfurie vegană? Farinata cu salvie, măsline și ceapă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de mazăre, sare, măsline ni arkroomise și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Sage Farinata, Sparanghel, roșii și ceapă Farinata, și Șalotă prăjită la tigaie cu măsline și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu cel puțin 1 oră înainte de a face farinata, puneți o piatră de pizza pe raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 550 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Bateți împreună făina de mazăre și apa până se omogenizează, apoi amestecați sare și 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute la temperatura camerei.
4
Gatiti ceapa cu sare dupa gust in 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, aproximativ 10 minute, apoi raciti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Puneți o tavă rotundă din fontă de 10 inci condimentată pe piatra de pizza și încălziți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați 1/2 lingură de ulei, înclinând pentru a acoperi uniform. Lucrând rapid, amestecați aluatul și găleți aproximativ 7/8 cană (1 cană minus 2 linguri) uniform în tigaie (aluatul va sfârâi și va începe să se fixeze aproape imediat). Împrăștiați rapid o treime din ceapa, măslinele și frunzele de salvie peste aluat și întoarceți cu grijă tigaia la piatra de pizza. Dacă utilizați un cuptor cu un broiler încorporat, coaceți 12 minute, apoi rotiți setarea cuptorului la fiert timp de 1 până la 5 minute. Dacă utilizați un cuptor cu broiler dedesubt, coaceți 15 minute, apoi transferați tigaia în broiler timp de 1 până la 2 minute. Marginile trebuie să fie maro auriu și clare, iar partea superioară să fie pătată cu pete aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
PolonicPolonic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Glisați farinata pe o tăietură. Faceti inca 2 in acelasi mod, reincalzind tigaia 5 minute pentru fiecare farinata succesiva. Înjumătățiți farinata și tăiați-o în fâșii.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista