Farfurie completă de degustare engleză

Farfurie completă de degustare engleză
Placa de degustare engleză completă durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 168 calorii. Un amestec de pancetta rashers, ulei de măsline, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ The Full Monty-F E B-Mic Dejun Englezesc Complet, Mic Dejun Englezesc Complet, și Kebab-uri englezești complete.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați pancetta pe o foaie de copt și stivați o altă foaie de copt deasupra. Gatiti la cuptor timp de 15 minute pana cand sunt crocante, apoi scoateti si scurgeti pe hartia de bucatarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Pentru a face fondue de roșii, puneți roșiile în apă clocotită, în loturi, timp de 8 secunde, apoi transferați rapid într-un castron cu apă rece ca gheața. Îndepărtați pielea, apoi sferturiți și dese ați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați câteva roșii în pătrate de 0,5 cm și rezervați pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Puneți uleiul într-o tigaie de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați șalotele, usturoiul și cimbru și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați frunzele de dafin și roșiile pure și gătiți încă câteva minute. În cele din urmă, adăugați roșiile și gătiți totul timp de 15 minute până se usucă ușor. Aruncați frunzele de dafin, apoi puneți amestecul de roșii într-un blender și amestecați până se omogenizează. Sită, condimentează și păstrează cald. Puteți face și răci acest lucru cu până la două zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați untul într-o tigaie și încălziți până la spumare. Se prăjește pâinea până devine aurie peste tot, se scoate și se scurge pe hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați ciupercile în aceeași tigaie și prăjiți timp de 2 minute până se înmoaie, adăugând un buton suplimentar de unt dacă tigaia este prea uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați cu grijă gălbenușurile de ou, pe rând, într-o tigaie cu apă clocotită. Gatiti 1 min, apoi ridicati foarte atent si scurgeti pe hartia de bucatarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Pentru a se așeza, lingurați fondue de roșii pe fiecare dintre cele 6 farfurii și împrăștiați cu ciupercile. Acoperiți cu grijă fiecare cu un gălbenuș de ou, apoi presărați crutoanele și roșiile rezervate. Terminați cu o felie de pancetta și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
CrutoaneCrutoane
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista