Farfalle cu sparanghel, șalotă prăjită și brânză albastră

Farfalle cu sparanghel, șalotă prăjită și brânză albastră este un vegan felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 628 calorii. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, brânză cremoasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Farfalle Cu Sparanghel, Ceapă Roșie, Nuci Și Brânză Albastră, Sandvișuri cu friptură cu brânză albastră și șalotă prăjită, și Sparanghel Prăjit Cu Brânză Albastră Și Nuci Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Aruncați șalotele cu 2 linguri de ulei pe foaia de copt; se întinde într-un singur strat.
Se presară sare și piper.
Coaceți până se înmoaie și se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute.
Se amestecă 2 linguri de ulei și pesmet în tigaie la foc mediu până când firimiturile se rumenesc, aproximativ 4 minute. (Șalotele și firimiturile pot fi făcute cu 8 ore înainte. Acoperiți separat; păstrați la temperatura camerei.)
Gatiti pastele in oala mare cu apa sarata clocotita 10 minute.
Adăugați sparanghel; gatiti pana cand sparanghelul este crocant-fraged si pastele sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, aproximativ 4 minute.
Scurgeți pastele și sparanghelul.
Se transferă într-un castron mare. Adăugați imediat brânză albastră și șalotă. Aruncați până când brânza se topește și pastele sunt bine acoperite. Se condimentează cu sare și piper.