Farfalle cu Ricotta, mentă și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle cu Ricotta, mentă și mazăre. Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 276 calorii. Un amestec de farfalle, mazăre, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle Cu Somon, Mentă Și Mazăre, Farfalle cu Ragu de miel, Ricotta și mentă, și Mazăre cu mentă și Ricotta Salata.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați ricotta, untul și parmezanul și amestecați bine.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti farfalle până la doar al dente, despre 10 minute sau ca eticheta pachetului direcționează.
Adăugați mazărea în oală cu 1 minut înainte de sfârșitul timpului de gătit pentru a se încălzi. Rezervați 1 cană de apă de gătit și scurgeți bine pastele și mazărea.
Întoarceți pastele și mazărea în oală și adăugați amestecul de ricotta. Aruncați ușor, adăugând apă de gătit 1 lingură. la un moment dat, după cum este necesar pentru a umezi și strat paste. Se condimentează cu sare și piper, se amestecă menta și se servește.