Farfalle cu Prosciutto, spanac, nuci de pin și stafide

Farfalle cu Prosciutto, spanac, nuci de pin și stafide
Farfalle cu Prosciutto, spanac, nuci de pin și stafide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1001 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați farfalle, spanac, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste Farfalle cu Prosciutto, spanac și nuci de pin, Spanac cu nuci de pin și stafide, și Spanac Cu Nuci De Pin Și Stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Sau prăjiți-le într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați stafidele și apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Lăsați să stea până la îngrășare, aproximativ 10 minute.
4
Scurgere.
5
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă spanacul și se gătește, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți farfalle până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgere. Aruncați cu nuci de pin, stafide, amestec de spanac, prosciutto, sare, piper și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Variații: înlocuiți nucile de pin cu nuci.: Înlocuiți brânza elvețiană cu spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
10
Recomandare de vin: un gewrztraminer parfumat și picant de la Alto Adige face un partener puțin probabil, dar gustos pentru aceste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Yerba MateYerba Mate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista