Fanesca (Chowder De Post Ecuadorian) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, mazăre, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Brownie Fără Lactate Cu Ciocolată Triplă ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Fanesca (Pudră De Post Ecuadoriană), Fanesca (Supă De Primăvară), și Imitație Ușoară Fanescan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine codul, apoi înmuiați-l în apă pentru a acoperi într-un castron mare, schimbând apa de 3 sau 4 ori, 12 ore în total. Dacă codul este încă prea sărat, repetați procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți codul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
3
În timp ce codul se înmoaie, gătiți semințele de achiote în ulei într-o cratiță mică la foc moderat până când uleiul începe să baloneze. Se răcește semințele în ulei, apoi se toarnă printr-o sită, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
Semințe
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
4
Încălziți uleiul de achiote într-o oală grea de 8 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adauga scallions si chimen, apoi saut, amestecand ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Chimen
6
Adăugați apă și aduceți la fierbere. Se amestecă două treimi din brânză până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Apă
7
Se amestecă lintea și morcovii și se fierbe până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute. Între timp, tăiați 2 spice de porumb transversal în felii groase de 1 inch și tăiați boabele de porumb din cele 2 Spice rămase, aruncând cei 2 știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Porumb Pe știulete
Morcov
Linte
8
Se amestecă tot porumbul în supă cu mazăre de zăpadă, dovlecei, calabaza, varză, limas, mazăre, lapte fierbinte și unt și se fierbe 10 minute. Se amestecă fasolea amestecată, hominy și inima de palmier și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Mică
Mazăre De Zăpadă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Varză
Unt
Hominy
Fasole
Porumb
Lapte
Supă
9
Adăugați cod, în 1 bucată, și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
10
Pentru a servi, scoateți codul din pudră și amestecați brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Brânză
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
11
Tăiați codul în bucăți de 2 inci. Puneți Chowder în boluri și acoperiți fiecare porție cu o bucată de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Pește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
1
* Combinația de fasole pe care Maricel Presilla a sugerat — și ne — a plăcut-a fost năutul, fasolea albă mică, merișorul sau fasolea mică și fasolea canară sau pinto.* Am păstrat această supă caldă timp de o jumătate de oră într-o zi, iar peștele s-a desprins în supă înainte să-l putem scoate într-o bucată întreagă. Ne-a plăcut și fanesca în acest fel.