Fancy Mac și brânză

Fancy Mac și brânză
Fancy Mac și brânză este un curs principal care servește 12. O porție conține 694 calorii, 25g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână fontina, brânză de capră, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Brânză Fancy Mac 'N', Fancy Mac & Brânză, și Brânză Fancy Mac ' N cu pesmet cu unt de usturoi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Stropiți ciupercile cu ulei de măsline, apoi presărați-le cu sare și piper. Prăjiți la cuptor până se rumenesc adânc, 20 până la 25 de minute. Pune deoparte. Încearcă să nu le mănânci înainte ca macaroanele să fie gata. Reduceți căldura la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Apoi, prăjiți feliile groase de slănină până se mestecă, dar nu încă crocante. Tăiați slănina în bucăți de mușcătură. Pune deoparte. Încearcă să nu le mănânci înainte ca macaroanele să fie gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, călește ceapa în 1 lingură de unt, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Pune deoparte. Încearcă să nu... Oh, nu contează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Gatiti macaroanele pana cand nu sunt fierte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
7
Pentru a face sosul, topiți restul de 4 linguri de unt într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Se presară făina, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Lăsați rouxul să gătească aproximativ un minut, amestecând constant. Apoi se toarnă laptele, amestecând constant. Gatiti sosul alb pana se ingroasa si clocoteste, 3 pana la 5 minute. Apoi, adăugați jumătate și jumătate, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Puneți o parte din sosul alb fierbinte în ouăle bătute pentru a le tempera, amestecând cu o furculiță pentru a încorpora amestecul fără a găti ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
11
Se toarnă ouăle călite în sosul alb, amestecând continuu pe măsură ce le adăugați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
12
Adăugați brânzeturile fontina, gruyere, parmezan și capră. Se amestecă până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
GruyereGruyere
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
13
Adăugați macaroanele fierte și amestecați pentru a acoperi. Stropiți cu puțin lapte sau apă fierbinte dacă este necesar pentru subțiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
14
Ungeți o tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
15
Așezați jumătate de ceapă, jumătate de macaroane, jumătate de ciuperci, jumătate de gorgonzola și jumătate de slănină. Repetați straturile, terminând cu slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
16
Coaceți până la fierbere și fierbinte, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Acesta este lucrul din care sunt făcute visele - și mânerele iubirii.

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. Venturini Baldini Montelocco Lambrusco cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Venturini Baldini Montelocco Lambrusco
Venturini Baldini Montelocco Lambrusco
Un vin unic de struguri Salamino, cultivat pe soluri argiloase-nisipoase. Strugurii sunt recoltați în primele zece zile din septembrie. Metoda scurtă Charmat. Parfum perceptibil de ierburi și cireșe negre Suculente. Are o aromă proaspătă, semi-uscată, cu senzații tanice ușoare. Certificat Organic.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista