Falafelul lui Sean și sosul de castraveți
Falafelul lui Sean și sosul de castraveți necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Falafelul lui Sean și sosul de castraveți, Falafel Pitas cu sos de castravete-iaurt, și Falafel la cuptor și salată de tăiței de castraveți cu sos de mentă-Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați iaurtul, castravetele, mărarul, sarea, piperul și maioneza și amestecați bine. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Într-un castron mare, amestecați năutul până când este gros și pastos; nu folosiți un blender, deoarece consistența va fi prea subțire. Într-un blender, procesați ceapa, pătrunjelul și usturoiul până se omogenizează. Se amestecă în piure de năut.
Într-un castron mic combinați oul, chimenul, coriandrul, sarea, piperul, cayenne, sucul de lămâie și praful de copt. Se amestecă în amestecul de năut împreună cu uleiul de măsline. Adăugați încet pesmet până când amestecul nu este lipicios, dar se va ține împreună; adăugați mai mult sau mai puțin pesmet, după cum este necesar. Formați 8 bile și apoi aplatizați-le în chiftele.
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prajiti prajiturile in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.
Serviți două falafeli în fiecare jumătate de pita acoperită cu roșii tocate și sos de castraveți.