Falafelul De Sud-Vest
Rețeta Southwestern Falafel este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un extraordinar lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei gras, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Falafel sud-vestic cu răspândire de Avocado, falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, și Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Puneți ceapa, ardeiul gras verde, oul, usturoiul, condimentul taco, praful de copt, uleiul de arahide, chimenul, sarea și ardeiul cayenne într-un robot de bucătărie. Puree până la neted.
Se toarnă fasolea pinto în amestec și se pulsează până când fasolea pinto este tocată și integrată, dar nu netedă.
Transferați amestecul de fasole într-un castron mare; amestecați sosul fierbinte în amestec.
Amestecați suficiente firimituri de pâine în amestec pentru a forma un aluat care ține împreună, dar nu este lipicios.
Formați aluatul în bile de un sfert.
Se prăjește adânc în ulei fierbinte până când falafelul se rumenesc, aproximativ 3 până la 5 minute.