Falafel
Falafel ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 1383 calorii, 11g de proteine, și 129g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt fără aluminiu, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart, și Falafel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați năutul într-un bol mediu și acoperiți cu 2 centimetri de apă rece. Înmuiați peste noapte.
Așezați semințele de chimen și coriandru într-o tigaie din fontă de 8 inci și puneți-le la foc mediu. Gătiti, agitând tigaia frecvent, până când semințele degajă o aromă și încep să se rumenească, 3 până la 4 minute.
Transferați condimentele prăjite într-o mașină de tocat condimente și procesați până la măcinarea fină. Pune deoparte.
Combinați năutul înmuiat, chimenul măcinat și coriandrul, usturoiul și căpșunile, sarea, piperul negru, praful de copt, ardeiul cayenne și frunzele de pătrunjel într-un bol mediu de amestecare.
Treceți acest amestec printr-o mașină de tocat carne sau un mixer de suport cu accesoriul de șlefuit prevăzut cu cea mai mică matriță. Alternativ, puteți împărți amestecul în jumătate și puteți procesa o jumătate la un moment dat într-un procesor de alimente, pulsând de 10 până la 20 de ori.
Scoateți amestecul în porții de 1 1/2 până la 2 uncii folosind un disher cu diametrul de 2 inci.
Așezați pe o tigaie pe jumătate de foaie căptușită cu pergament. Poate fi ținut la temperatura camerei până la 2 ore înainte de prăjire sau acoperit la frigider peste noapte.
Încălziți uleiul de arahide într-un cuptor olandez de 5 litri la foc mare până când ajunge la 350 de grade F. reglați căldura pentru a menține temperatura. Așezați ușor falafelul, câte 1 pe rând, în uleiul încins. Se prăjesc 4 la un moment dat până se rumenesc adânc, 5 până la 7 minute.
Scoateți într-o tigaie pe jumătate de foaie căptușită cu un suport de răcire și acoperită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați până când toate falafelele au fost gătite.