Fajitas de vită și pui

Fajitas de vită și pui
Rețeta Fajitas de vită și pui este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 49G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, condimente chipotle, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Fajitas de pui și vită, Fajitas de vită sau pui, și Fajitas de vită sau pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 8 Ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se toarnă jumătate de marinată într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar și se adaugă piept de pui; pungă de etanșare. Repetați procedura cu marinada rămasă și friptura de flanc. Se răcește 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți carnea de vită și puiul din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Pui la grătar și friptură în același timp. Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere; pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați friptura și puiul în diagonală în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista