Fajitas de vită și pui
Rețeta Fajitas de vită și pui este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 49G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, condimente chipotle, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Fajitas de pui și vită, Fajitas de vită sau pui, și Fajitas de vită sau pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 8 Ingrediente.
Se toarnă jumătate de marinată într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar și se adaugă piept de pui; pungă de etanșare. Repetați procedura cu marinada rămasă și friptura de flanc. Se răcește 2 ore.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Scoateți carnea de vită și puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar și friptură în același timp. Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere; pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați friptura și puiul în diagonală în benzi groase de 1/4 inch.