Fajitas de pui și friptură

Fajitas de pui și friptură este o rețetă mexicană care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 388 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 172 de fani. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sucul de portocale, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 5 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Margarita Fajitas: grozav cu friptură, pui sau creveți, Fajitas de Carne (friptură Fajitas), și La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de tei, nectarul de agave (sau zahărul brun, dacă utilizați), usturoiul, oregano, pudra de chili și 1/2 linguriță de sare.
Se toarnă amestecul într-o pungă resigilabilă de 1 galon.
Adăugați pieptul de pui, coapsele de pui și friptura și dați-l la frigider timp de 4 ore, întorcând ocazional carnea. Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Scoateți carnea din pungă și condimentați cu sare. Rezervați marinada.
Grătiți pieptul de pui timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte și coapsele de pui timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. Grătiți friptura timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru bine Mediu. Lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Între timp, puneți marinada într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare (pentru a ucide orice bacterie). Se fierbe 5 minute până se îngroașă ușor. Feliați carnea în bucăți groase de 1/4 inch și puneți-o în boluri de servire.
Se toarnă marinada gătită peste carne și se aruncă până se acoperă.
Serviți carnea în tortilla caldă.
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de tei, nectarul de agave (sau zahărul brun, dacă utilizați), usturoiul, oregano, pudra de chili și 1/2 linguriță de sare.
Se toarnă amestecul într-o pungă resigilabilă de 1 galon.
Adăugați pieptul de pui, coapsele de pui și friptura și dați-l la frigider timp de 4 ore, întorcând ocazional carnea. Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Scoateți carnea din pungă și condimentați cu sare. Rezervați marinada.
Grătiți pieptul de pui timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte și coapsele de pui timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. Grătiți friptura timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru bine Mediu. Lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Între timp, puneți marinada într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare (pentru a ucide orice bacterie). Se fierbe 5 minute până se îngroașă ușor. Feliați carnea în bucăți groase de 1/4 inch și puneți-o în boluri de servire.
Se toarnă marinada gătită peste carne și se aruncă până se acoperă.
Serviți carnea în tortilla caldă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.