Fajitas De Porc Tras La Grătar Cu Aragaz Lent
Rețeta Slow-Cooker Fajitas de porc tras la grătar ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 10 ore și 45 de minute. Pentru $1.33 pe portie, primești un fel principal care servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 364 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 194 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de grătar, chimen măcinat, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Fajitas De Porc Cu Aragaz Lent, Carne De Porc Trasă La Grătar Într-Un Aragaz Lent, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Se amestecă sosul de grătar, salsa, pudra de chili și chimenul într-un castron mic; se toarnă peste carne de porc și ceapă.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie carnea de porc, folosind 2 furci. Întoarceți carnea de porc la aragaz și amestecați bine. Se amestecă legumele și sarea. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 30 de minute sau până când amestecul este fierbinte și legumele sunt fragede.
Folosind o lingură cu fante pentru a îndepărta amestecul de porc din aragaz, umpleți fiecare tortilla cu 1/2 cană amestec de porc. Îndoiți un capăt al tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.
Se servește cu brânză, guacamole și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.