Fajitas cu Roquefort

Fajitas cu Roquefort ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.84 pe portie. O porție conține 789 calorii, 46G de proteine, și 32g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de gătit, piper proaspăt măcinat, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați La Mansion ' s Chicken Fajitas – Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Fajitas de Carne (friptură Fajitas), și Taitei Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stivați tortilele și înfășurați-le în folie de aluminiu. Se încălzește la cuptor aproximativ 15 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa, ardeii și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți fripturile cu restul de 1 lingură de ulei.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare și piperul negru. Grătați sau prăjiți fripturile timp de 3 minute. Întoarceți carnea și gătiți după gustul dvs., cu 2 până la 3 minute mai mult pentru mediu rar.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute.
Tăiați fripturile în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Rotiți feliile de friptură, ceapa și ardeii și Roquefort în tortilele calde.
Variație: pentru o friptură de brânză Philly în stil nou, folosiți aceeași umplutură, dar puneți-o în rulouri cruste.
Recomandare de vin: Fajitas și merlot merg împreună ca chips - uri și salsa. Aromele de prune, ciocolată și ierburi ale vinului sunt naturale, cu friptură și ardei, în timp ce textura sa moale și catifelată joacă contrapunct la construcția aspră a fajitas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat.