Fajitas cu Pico De Gallo

Fajitas cu Pico De Gallo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 605 calorii, 46G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de guac baine, bulb de usturoi, pico de gallo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Fajitas De Vită Cu Pico De Gallo, Fajitas de vită cu Pico De Gallo, și Fajitas la grătar cu Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați bulbul de usturoi în cuișoare; curățați și zdrobiți cuișoarele.
Combinați usturoiul și următoarele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați friptură. Acoperiți sau sigilați și răciți 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura și legumele din marinată; aruncați marinada.
Înveliți legumele cu spray de gătit pentru legume.
Așezați într-un coș de grătar.
Friptură la grătar și legume, acoperite cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 50
aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până când friptura atinge gradul dorit de coacere și legumele sunt fragede.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii foarte subțiri.
Serviți friptură, ardei grași și ceapă cu tortilla, Pico de Gallo, smântână și Guac Baine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.