Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions

Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions
Fusta Fajitas friptură cu varză la grătar și Scallions este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 403 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină caldă, salsa chile, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions, Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions, și Friptură De Fustă La Grătar Fajitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Usturoi pur, suc de lămâie, ulei, boia de ardei,coriandru, chimen, sare și pudră de ceapă în ablender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Transferați marinada Lao pungă de plastic resigilabilă și adăugați friptură. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; răciți cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Faceți înainte: friptura poate fi marinată1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
1
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare. (Alternativ, încălzițio tigaie la grătar la foc mediu-mare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Drizzlecabbarage, ceapa alba, și scallions cu 4tabloons ulei; se condimentează cu sare și piper. Grătiți, întorcându-vă ocazional, până când legumele sunt carbonizate și înmuiate, aproximativ 4 minute pentru calioane, 10-12 minute pentru varză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă AlbăCeapă Albă
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Lăsați legumele să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Miez de varză și tăiat în dimensiunea mușcăturiibucăți împreună cu scallions și ceapă. Toschpopped legume într-un castron mare cuceapa rosie, suc de lămâie, coriandru, și rămase 2 linguri de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarzăVarză
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți friptura din marinadă, răzuițiexcesul de exces; se condimentează cu sare și piper.Grill friptură până la mediu-rare, aproximativ3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească cu 5-10 minute înaintefeliere.
7
Serviți friptura cu legume, tortilla și Salsa Chile uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
LegumeLegume
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista