Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions

Fusta Fajitas friptură cu varză la grătar și Scallions este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 403 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină caldă, salsa chile, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions, Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions, și Friptură De Fustă La Grătar Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Usturoi pur, suc de lămâie, ulei, boia de ardei,coriandru, chimen, sare și pudră de ceapă în ablender până la omogenizare.
Transferați marinada Lao pungă de plastic resigilabilă și adăugați friptură. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; răciți cel puțin 4 ore.
Faceți înainte: friptura poate fi marinată1 zi înainte. Păstrați la rece.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare. (Alternativ, încălzițio tigaie la grătar la foc mediu-mare.)
Drizzlecabbarage, ceapa alba, și scallions cu 4tabloons ulei; se condimentează cu sare și piper. Grătiți, întorcându-vă ocazional, până când legumele sunt carbonizate și înmuiate, aproximativ 4 minute pentru calioane, 10-12 minute pentru varză și ceapă.
Lăsați legumele să se răcească ușor.
Miez de varză și tăiat în dimensiunea mușcăturiibucăți împreună cu scallions și ceapă. Toschpopped legume într-un castron mare cuceapa rosie, suc de lămâie, coriandru, și rămase 2 linguri de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Scoateți friptura din marinadă, răzuițiexcesul de exces; se condimentează cu sare și piper.Grill friptură până la mediu-rare, aproximativ3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească cu 5-10 minute înaintefeliere.
Serviți friptura cu legume, tortilla și Salsa Chile uscată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.