Fabulos plăcintă cu pește
Falca-dropping plăcintă cu pește este un pescatarian rețetă cu 7 porții. O porție conține 691 calorii, 49G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați A) Vara a fost întârziată ; sau, eglefin nevopsit, B) weekendul trecut a fost alocarea verii din acest an - sper că v-a plăcut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tocană de pește fabulos, Fudge Fabulos, și Frittata Fabuloasă.
Instrucțiuni
Curățați și fierbeți cartofii.
Scoateți pielea din pește (dacă este necesar) și tăiați-o în bucăți de 3 cm. Într-o cratiță mare, amestecați 350 ml de lapte, smântână, vin, frunze de dafin și boabe de piper și aduceți la fierbere. Se fierbe ușor timp de 8-10 minute.
Se ia de pe foc și se transferă bucățile de pește pe o farfurie pentru a se scurge. Strecurați și rezervați lichidul și împrăștiați peștele gătit, precum și creveții peste baza unui cuptor mare, puțin adânc, rezistent la cuptor dish.In o cratiță curată, topiți 50g de unt, adăugați făina și amestecați bine. Gatiti 1 minut, apoi scoateti de pe foc. Adăugați treptat lichidul de gătit din pește, amestecându-l puțin câte puțin și apoi reveniți la foc. Aduceți ușor la fierbere și lăsați să fiarbă ușor timp de 10 minute.
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă mărarul tocat și arpagicul.
Se toarnă peste pește în vasul superficial. Preîncălziți cuptorul la 200C.se pasează cartofii împreună cu restul de unt și lapte pentru a forma un piure neted și cremos.
Întindeți peștele în vasul rezistent la cuptor, astfel încât să acopere complet peștele, puteți înscrie modele în piure cu o furculiță dacă vă simțiți atât de înclinat.
Presărați brânza rasă peste piure.
Coaceți descoperit la 200C timp de aproximativ 35 de minute până când se rumenesc frumos și clocotesc.
Se servește cu fasole verde aburită sau mazăre bătută (sau, în cazul meu) mazăre de cimbru de lămâie și un vin alb plin de corp.Mai mult deliciousness pentru tine!Moiras Noua Anglie supă de scoici
Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
În întregime macrou!Tilapia întreagă coaptă cu pătrunjel cu frunze plate și usturoi
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio