Fabulos Franceză Pâini
Pâini franceze fabuloase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 6 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 153 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Fabulos Pâine Prăjită Franceză "Stix", Pâini Franceze, și Mini Pâini Franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu 2 căni de apă, 3 căni de făină, sare, zahăr și ulei vegetal; amestecați bine pentru a combina. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Împărțiți aluatul pe jumătate.
Rotiți fiecare jumătate într-un dreptunghi de 9 x 12 și rotiți stilul jelly roll, începând de la marginea lungă. Sigilați marginile și așezați cusătura în jos pe o foaie mare de copt care a fost presărată cu făină de porumb.
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare pâine în diagonală de 3 ori.
Se unge cu albus de ou bătut și se presară cu semințe de susan. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute sau până se rumenesc.