Este un fel de plăcintă cu nuci Pecan de zi

Este un fel de plăcintă cu nuci Pecan de zi
Este un fel de plăcintă cu nuci Pecan de zi este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 386 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de zahăr brun, ROM, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Maple Pecan sare de mare kind baruri, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Un fel de bare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți rețeta de crustă de plăcintă (Vezi notele). Împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri de aproximativ 5 inci în diametru și 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc de aluat răcit la o rundă de 12 inci, cu o grosime generoasă de 1/8 inci. Îndepărtați cu grijă aluatul în jumătate și glisați-l pe știftul de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
2
Transferați într-o tigaie de 9 inci. Desfaceți aluatul, ușurându-l ușor în tigaia pentru plăcintă; nu întindeți aluatul.Îndoiți inderul overhan creând o jantă dublă groasă. Strângeți marginea decorativ cu degetele și folosiți o furculiță pentru a înțepa fundul aluatului în mai multe locuri. Se da la frigider 30 de minute. Salvați al doilea disc de aluat pentru un alt scop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Așezați raftul cuptorului în pozițiile de mijloc și de jos. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți coaja de plăcintă pregătită cu pergament, lăsând un pic de consolă și adăugați suficiente greutăți de plăcintă sau fasole uscată pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți pe raftul central timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați pergamentul și greutățile și coaceți și centrați raftul până abia auriu, încă aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați într-o grătar pentru a se răci.Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Într-un castron mic, combinați nucile pecan cu 1 lingură de unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
CuptorCuptor
7
Se întinde pe o tigaie și se prăjește până se parfumează, 8 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.Între timp, într-un castron mediu, combinați zahărul, siropul de porumb, romul, vanilia și untul rămas. Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Adăugați nuci pecan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
9
Se toarnă umplutura în crustă răcită. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți pe raftul inferior timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Îndepărtați folia, apoi continuați să coaceți până când centrul plăcintei se simte ca gelatina atunci când este presat cu spatele unei linguri, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
13
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista