Este un fel de plăcintă cu nuci Pecan de zi
Este un fel de plăcintă cu nuci Pecan de zi este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 386 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de zahăr brun, ROM, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Maple Pecan sare de mare kind baruri, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Un fel de bare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți rețeta de crustă de plăcintă (Vezi notele). Împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri de aproximativ 5 inci în diametru și 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc de aluat răcit la o rundă de 12 inci, cu o grosime generoasă de 1/8 inci. Îndepărtați cu grijă aluatul în jumătate și glisați-l pe știftul de rulare.
Transferați într-o tigaie de 9 inci. Desfaceți aluatul, ușurându-l ușor în tigaia pentru plăcintă; nu întindeți aluatul.Îndoiți inderul overhan creând o jantă dublă groasă. Strângeți marginea decorativ cu degetele și folosiți o furculiță pentru a înțepa fundul aluatului în mai multe locuri. Se da la frigider 30 de minute. Salvați al doilea disc de aluat pentru un alt scop.
Așezați raftul cuptorului în pozițiile de mijloc și de jos. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți coaja de plăcintă pregătită cu pergament, lăsând un pic de consolă și adăugați suficiente greutăți de plăcintă sau fasole uscată pentru a acoperi fundul.
Coaceți pe raftul central timp de 15 minute.
Îndepărtați pergamentul și greutățile și coaceți și centrați raftul până abia auriu, încă aproximativ 5 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci.Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Într-un castron mic, combinați nucile pecan cu 1 lingură de unt și sare.
Se întinde pe o tigaie și se prăjește până se parfumează, 8 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.Între timp, într-un castron mediu, combinați zahărul, siropul de porumb, romul, vanilia și untul rămas. Se amestecă ouăle.
Adăugați nuci pecan prăjite.
Se toarnă umplutura în crustă răcită. Acoperiți ușor cu folie.
Coaceți pe raftul inferior timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia, apoi continuați să coaceți până când centrul plăcintei se simte ca gelatina atunci când este presat cu spatele unei linguri, încă aproximativ 30 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci.
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.