Este supa de linte de iarnă (egiptean-Shorbaat Aads)

Este supa de linte de iarnă (egiptean-Shorbaat Aads)
Este supa de linte de iarnă (egiptean-Shorbaat Aads) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 111 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână turmeric, sare, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Linte De Iarnă, Supă De Linte Roșie Mai Caldă De Iarnă, și Supă Vegetariană De Linte De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Puneți 1 cană de linte portocalie în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați aproximativ 4 căni de apă, aduceți la fierbere și îndepărtați "spuma albă" așa cum o vedeți. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Opriți când lintea este fragedă, dacă există apă încă nu vă faceți griji, este mai bine în acest fel.2 într-o oală mare, adăugați câteva bătăi de unt și ulei.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adauga ceapa tocata, usturoiul, ardeiul gras rosu si usturoiul, saut pana se inmoaie si putin se rumeneste, nu prea mult.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați morcovi mărunțiți și amestecați timp de 5 minute.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați două linguri de pastă de roșii, amestecați până când toate sunt acoperite. Ar trebui să aveți ca o minge moale, nu vă faceți griji acest lucru este corect.6 lintea ta s-a răcit, se adaugă în blender, se adaugă deasupra amestecul de usturoi de ceapă saut.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
LinteLinte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați puțină apă, cum ar fi 1 cană și piure.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Adăugați supa piure înapoi în aceeași oală în care ați sotat ceapa.9
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se adaugă sare, piper după gust.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați cubul de bouillon de pui.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
10
Adăugați o picătură de turmeric, 2 linguri de chimen și o picătură de boia.12 aduceți la fierbere, apoi întoarceți-vă la foarte scăzut și fierbeți 30-45 de minute.13 dacă consistența este prea groasă, adăugați apă sau bulion de pui.14 ultimul pas este să amestecați o lingură de smântână grea înainte de servire.15 PENTRU GARNITURĂ:.16 rupeți cele două pitas albe în bucăți de mărimea mușcăturii.17
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
11
Încălziți uleiul în wok, prăjiți adânc bucățile de pita și scurgeți.18
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Se presară sare și chimen.19 supă de lingură pentru a servi feluri de mâncare, puteți stropi o atingere, foarte, foarte puțină smântână grea și o pată de unt proaspăt și câteva felii de ardei gras roșu saut, dacă utilizați pentru prezentare, adăugați chipsuri de pita la supa caldă deasupra.20 aranjați chipsuri suplimentare de pita în jurul fiecărui bol de supă pe farfurie pentru prezentare. Bucurați-vă!21 * * * puteți face acest lucru în același mod, adăugând carne. Luați o friptură subțire feliată cu OS, rumenită în unt până la fiert. De-os friptură. Tăiați carnea în bucăți mici, mici, adăugați la supă după ce ați făcut piure și puneți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați osul în supă pentru a găti în aromă și îndepărtați osul înainte de servire. Dacă utilizați această metodă, poate doriți să gătiți supa puțin mai mult pentru a obține o aromă mai cărnoasă, în loc de 30-45 de minute, puneți-o foarte scăzută timp de o oră , 30 de minute. ***.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista