Este supa de linte de iarnă (egiptean-Shorbaat Aads)
Este supa de linte de iarnă (egiptean-Shorbaat Aads) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 111 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână turmeric, sare, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Linte De Iarnă, Supă De Linte Roșie Mai Caldă De Iarnă, și Supă Vegetariană De Linte De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Puneți 1 cană de linte portocalie în oală.
Adăugați aproximativ 4 căni de apă, aduceți la fierbere și îndepărtați "spuma albă" așa cum o vedeți. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Opriți când lintea este fragedă, dacă există apă încă nu vă faceți griji, este mai bine în acest fel.2 într-o oală mare, adăugați câteva bătăi de unt și ulei.3
Se adauga ceapa tocata, usturoiul, ardeiul gras rosu si usturoiul, saut pana se inmoaie si putin se rumeneste, nu prea mult.4
Adăugați morcovi mărunțiți și amestecați timp de 5 minute.5
Adăugați două linguri de pastă de roșii, amestecați până când toate sunt acoperite. Ar trebui să aveți ca o minge moale, nu vă faceți griji acest lucru este corect.6 lintea ta s-a răcit, se adaugă în blender, se adaugă deasupra amestecul de usturoi de ceapă saut.7
Adăugați puțină apă, cum ar fi 1 cană și piure.8
Adăugați supa piure înapoi în aceeași oală în care ați sotat ceapa.9
Se adaugă sare, piper după gust.10
Adăugați cubul de bouillon de pui.11
Adăugați o picătură de turmeric, 2 linguri de chimen și o picătură de boia.12 aduceți la fierbere, apoi întoarceți-vă la foarte scăzut și fierbeți 30-45 de minute.13 dacă consistența este prea groasă, adăugați apă sau bulion de pui.14 ultimul pas este să amestecați o lingură de smântână grea înainte de servire.15 PENTRU GARNITURĂ:.16 rupeți cele două pitas albe în bucăți de mărimea mușcăturii.17
Încălziți uleiul în wok, prăjiți adânc bucățile de pita și scurgeți.18
Se presară sare și chimen.19 supă de lingură pentru a servi feluri de mâncare, puteți stropi o atingere, foarte, foarte puțină smântână grea și o pată de unt proaspăt și câteva felii de ardei gras roșu saut, dacă utilizați pentru prezentare, adăugați chipsuri de pita la supa caldă deasupra.20 aranjați chipsuri suplimentare de pita în jurul fiecărui bol de supă pe farfurie pentru prezentare. Bucurați-vă!21 * * * puteți face acest lucru în același mod, adăugând carne. Luați o friptură subțire feliată cu OS, rumenită în unt până la fiert. De-os friptură. Tăiați carnea în bucăți mici, mici, adăugați la supă după ce ați făcut piure și puneți-o în oală.
Adăugați osul în supă pentru a găti în aromă și îndepărtați osul înainte de servire. Dacă utilizați această metodă, poate doriți să gătiți supa puțin mai mult pentru a obține o aromă mai cărnoasă, în loc de 30-45 de minute, puneți-o foarte scăzută timp de o oră , 30 de minute. ***.