Espresso Sambuca Tapioca Budinca

Espresso Sambuca Tapioca Budinca
Espresso Sambuca Tapioca budinca este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână ou, pudră de espresso instant, tapioca instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Espresso Sambuca Tapioca Budinca, Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.

Instrucțiuni

1
Amestecați laptele, zahărul, tapioca, pudra de espresso și oul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
TapiocaTapioca
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se încălzește la foc moderat, amestecând, până când budinca ajunge la foc mic. Se amestecă Sambuca și budinca rece, suprafața sa acoperită direct cu hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista