Espresso Sambuca Tapioca Budinca
Espresso Sambuca Tapioca budinca este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână ou, pudră de espresso instant, tapioca instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Espresso Sambuca Tapioca Budinca, Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.
Instrucțiuni
Amestecați laptele, zahărul, tapioca, pudra de espresso și oul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și lăsați să stea 5 minute.
Se încălzește la foc moderat, amestecând, până când budinca ajunge la foc mic. Se amestecă Sambuca și budinca rece, suprafața sa acoperită direct cu hârtie de ceară.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.