Espresso Cupcakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes Espresso. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 348 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de cafea espresso instant, boabe espresso acoperite cu ciocolată, glazură de ciocolată cu lapte bătută betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Espresso Cupcakes, Cupcakes Espresso Cu Ciocolată, și Cupcakes Espresso Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutie; amestecați ușor 1 lingură de pudră de espresso doar până la amestecare. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Într-un castron mediu, bateți brânza mascarpone, laptele, 2 lingurițe de pudră espresso și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Amestec lingură în sac de decorare echipat cu 1/4-inch (#
Pentru a umple fiecare cupcake, introduceți vârful pungii în centrul cupcake-ului răcit; strângeți ușor punga până când cupcake-ul se extinde ușor, dar nu izbucnește (fiecare cupcake trebuie umplut cu aproximativ 1 lingură de umplutură).
Se amestecă 1 linguriță de pudră espresso în glazură. Lingură amestec de glazură în geantă de decorare prevăzută cu 3/4-inch (#82
sfat stea. Pipe peste vârfuri de cupcakes.
Se ornează cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.