Espresso Cupcakes
Reteta Cupcakes Espresso ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de zahăr pudră, glazură de ciocolată cu lapte bătut, pudră de cafea espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes Espresso Cu Ciocolată, Cupcakes Espresso Cu Ciocolată, și Cupcakes Espresso Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutie; amestecați ușor 1 lingură de pudră de espresso doar până la amestecare. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Într-un castron mediu, bateți brânza mascarpone, laptele, 2 lingurițe de pudră espresso și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Amestec lingură în sac de decorare echipat cu 1/4-inch (#
Pentru a umple fiecare cupcake, introduceți vârful pungii în centrul cupcake-ului răcit; strângeți ușor punga până când cupcake-ul se extinde ușor, dar nu izbucnește (fiecare cupcake trebuie umplut cu aproximativ 1 lingură de umplutură).
Se amestecă 1 linguriță de pudră espresso în glazură. Lingură amestec de glazură în geantă de decorare prevăzută cu 3/4-inch (#82
sfat stea. Pipe peste vârfuri de cupcakes.
Se ornează cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.