Espresso Cupcakes

Espresso Cupcakes
Reteta Cupcakes Espresso ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de zahăr pudră, glazură de ciocolată cu lapte bătut, pudră de cafea espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes Espresso Cu Ciocolată, Cupcakes Espresso Cu Ciocolată, și Cupcakes Espresso Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutie; amestecați ușor 1 lingură de pudră de espresso doar până la amestecare. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, bateți brânza mascarpone, laptele, 2 lingurițe de pudră espresso și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Amestec lingură în sac de decorare echipat cu 1/4-inch (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
sfat de scriere.
7
Pentru a umple fiecare cupcake, introduceți vârful pungii în centrul cupcake-ului răcit; strângeți ușor punga până când cupcake-ul se extinde ușor, dar nu izbucnește (fiecare cupcake trebuie umplut cu aproximativ 1 lingură de umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
8
Se amestecă 1 linguriță de pudră espresso în glazură. Lingură amestec de glazură în geantă de decorare prevăzută cu 3/4-inch (#82
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
GlazuraGlazura
9
sfat stea. Pipe peste vârfuri de cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
10
Se ornează cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista