Espresso-Ciocolata Semifreddo

Espresso-Ciocolata Semifreddo
Espresso-ciocolata Semifreddo ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de smântână grea, espresso puternic, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolata Espresso Semifreddo, Ciocolata Espresso Semifreddo, și Espresso Semifreddo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați 1 cană de zahăr cu 3/4 cană de apă și 1/4 cană de espresso. Se aduce la foc mic la foc moderat și se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați siropul espresso să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Într-o cratiță mică, fierbeți restul de 1 cană de espresso la foc mare până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă într-un vas mediu rezistent la căldură. Clătiți și uscați cratița.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În aceeași cratiță, încălziți laptele cu boabele de vanilie și semințele la foc moderat până se formează bule în jurul marginii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de gelatină până se topește. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Bomboane RuntsBomboane Runts
7
Adăugați laptele fierbinte la espresso redus și amestecați ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
În vasul unui mixer în picioare, bateți ouăle la viteză mare până la galben deschis și spumos. În cratița mică, aduceți siropul de porumb, restul de 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de apă la foc mic. Gatiti la foc moderat pana cand siropul se inregistreaza la 235 pe un termometru cu bomboane, aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză medie mare, bateți treptat siropul fierbinte în ouă. Continuați să bateți până când amestecul este foarte palid și s-a triplat în volum, aproximativ 4 minute. Îndoiți amestecul de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un castron, bateți smântâna grea până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestecul de mousse până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Puneți aproximativ o pătrime din mousse-ul espresso într-o tigaie cu arc de 9 inci. Scufundați 6 degete de doamnă în siropul de espresso până când sunt înmuiate. Aranjați degetele doamnei peste mousse în rânduri. Repetați procesul încă de două ori cu mousse-ul și degetele lady rămase, apoi acoperiți cu mousse-ul rămas. Acoperiți cu folie de plastic și congelați cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Înainte de servire, încălziți un cuțit subțire ascuțit sub apă fierbinte. Rulați cuțitul în jurul marginii semifreddo și scoateți inelul. Cerneti cacao peste partea de sus a semifreddo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Tăiați semifreddo în pene și serviți, garnisite cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista