Espresso Chip Bezea

Espresso Chip Bezea
Espresso Chip bezea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de mare, albușuri de ou, pulbere de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Espresso Chip Bezea, Bezea Espresso înmuiată în ciocolată, și Bezea Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
* Pot fi găsite la magazinele de gătit de specialitate
3
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru tel, bateți albușurile și sarea până se spumează, aproximativ 1 minut. Cu mașina la viteză medie-mare, adăugați treptat zahărul, aproximativ 1 lingură la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați crema de tartru, extract de vanilie și pulbere de espresso. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul este gros și ține vârfuri rigide, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosind o spatulă, pliați chipsurile de ciocolată. Aruncați 1/4 până la 1/2 cană de amestec pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 centimetri distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Espresso InstantEspresso Instant
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți timp de 30 de minute. Rotiți tigaia și coaceți încă 30 de minute. Opriți cuptorul și lăsați bezelele să se răcească complet în timp ce sunt încă în cuptor, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Depozitați etanș într-un recipient din plastic timp de până la 4 zile.
8
Nota bucătarului: amestecul de bezea poate fi plasat și într - o pungă păstoasă prevăzută cu un vârf mare, simplu (recomandat: Ateco # 980
9
și prin conducte pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista