Esența roșiilor

Esența roșiilor
Esența roșiilor este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,62 USD pe porție. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, tarhon, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 100%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Esența Roșiilor, Esența lui Emeril, și Esența lui Emeril.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare amestecați toate ingredientele împreună cu 1 lingură de sare de mare, acoperiți cu folie alimentară și marinați timp de 6 ore. Apoi, într-un robot de bucătărie, pulsați amestecul de roșii în loturi până când se toacă aproximativ, nu le tocați prea mult într-o ciupercă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați trei straturi de pânză de muselină sau o cârpă nouă de bucătărie peste un castron mare și turnați amestecul în cârpă. Legați-vă cu sfoară și agățați-l într-un loc rece timp de cel puțin 15 minute peste castron pentru a colecta esența de roșii. Puneți deoparte pulpa. Gustați și corectați condimentele, dacă este necesar, apoi răciți în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a servi, puneți un sfert din Roșia tăiată cubulețe în centrul a patru boluri. Turnați cu grijă esența de roșii răcită în jurul turnurilor de roșii și garnisiți cu busuiocul și o mică stropire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista