Escarole sotate cu șalotă și ulei de Chili fierbinte
Escarola sotată cu șalotă și ulei de Chili fierbinte este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de șalotă, oțet de cidru, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare includ Salată de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate, Escarole Sote, și Escarole Sote.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă șalotă și se sotează, aproximativ 1 minut.
Adăugați escarola, oțetul și zahărul, acoperiți și aburiți 1 minut, până când escarola se ofilește. Condimentează după gust cu sare și piper negru.