Escarole sotate cu șalotă și ulei de Chili fierbinte

Escarole sotate cu șalotă și ulei de Chili fierbinte
Escarola sotată cu șalotă și ulei de Chili fierbinte este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de șalotă, oțet de cidru, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare includ Salată de Escarole cu șalotă prăjită și prune uscate, Escarole Sote, și Escarole Sote.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă șalotă și se sotează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați escarola, oțetul și zahărul, acoperiți și aburiți 1 minut, până când escarola se ofilește. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
EscarolaEscarola
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista